Xbox Game Pass si užíva už 15 miliónov aktívnych používateľov

Počas všetkého toho dnešného šialenstva okolo akvizície legendárnych sérií Doom, Fallout či The Elder Scrolls sa Microsoft len tak mimochodom podelil aj zaujímavý míľnik služby Xbox Game Pass.

Tá sa aktuálne teší už 15 miliónom aktívnych predplatiteľov. To znamená, že od apríla 2020 si polepšila o 50%, respektívne 5 miliónov platiacich zákazníkov.

Predplatné Xbox Game Pass ponúka za mesačný poplatok prístup k rozsiahlemu katalógu okolo 200 hier, ktoré sú dostupné na konzolách Xbox a počítačoch s Windows 10.

V závislosti od konkrétneho predplatného je aktuálne dostupné aj cloudové streamovanie Xbox hier na smartfóny a tablety so systémom Android, čo je ďalším veľkým lákadlom služby.

Microsoft službu Xbox Game Pass tlačí do popredia už dlhý čas a zjavne veľmi dobre vie čo robí. Aspoň to ukazujú najnovšie čísla platiacich používateľov.

Po odkúpení materskej spoločnosť Bethesdy a všetkých pridružených štúdií sa do katalógu dostanú ďalšie ikonické hry, čím sa opäť o niečo zvýši celkové čaro služby Xbox Game Pass.

Navyše nové hry od získaných štúdií budú do herného katalógu pridávané hneď v deň ich celosvetového vydania, čo by Microsoftu mohlo pomôcť s udržaním aktívnych používateľov.

Pravidelne sa objavujú rôzne akcie a Microsoft dokonca zvykne prvý mesiac predplatného ponúkať za 1€, aby si prípadní záujemcovia mohli Xbox Game Pass poriadne oťukať.

 
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Mohlo by zaujať
Games with Gold

Games with Gold – január 2020

Vianoce sú predo dvermi, preto Microsoft s veľkým predstihom zverejnil ponuku programu Games with Gold na január 2020.…